Savoy 19. 10. 2011

Keikkapäiväkirja palailee pätkittäin:

Pitkästä aikaa konserttisalityyppinen keikka, ja muistaakseni ensimmäinen kerta ikinä meille Savoy-teatterissa. Jukalla ja Joelilla kova flunssa mutta muuten tähdet oikeassa asennossa. Edellisenä päivänä käytiin oikein treenaamassa kaikkea harvinaista extramatskua Hitsvillessä.

Soundcheckissä kokeiltiin vielä Liian laiha rakkaani -kappaleen tangoversiota, johon Anssi oli tehnyt oikein “laputkin”, mutta se sitten jäi. Antti soitti muutaman biisin kajonilla, mikä siis on semmoinen albatrossinpöntön näköinen päälläistuttava rumpu, joka kuulemma kuuluu oikeastaan samalle kiellettyjen soittimien listalle chimesin kanssa – mutta oli se musta ihan hauska, vaikka Jukka pyöritteli silmiään.


Yleensä ja nytkin konserttisaliympäristö jättää lavalle pienen vierauden tunteen yleisöön nähden. Niin ehkä nytkin, ts. flunssan läpi en ollut koko ajan aivan varma onko koko sali nyt ihan hyppysissä, mutta ilmeisesti oli. Setin rakenteessa olimme hylänneet normikeikan draaman kaaren (ensimmäinen täyspitkä veto ilman Hölmöä rakkautta niinku ever) – ja luotimme enemmän yksittäisten biisien vangitsevuuteen, yksi kerrallaan ja peräkanaa. Ihmeellisimpinä erikoisvetoina oli varmaankin Rauhan laulu ja Itkevä lintu, jotka katosivat liveohjelmistosta noin 36 tuntia Missä olet Lailan? julkaisun jälkeen. Viimeistään keikanjälkeinen palaute sai sitten uskomaan että oli se ihan sairaan onnistunut ilta – kiitos kaikille! Roudaus suoritettiin salamoiden ja rakeiden myrskyssä ja illaksi päästiin vielä Manalaan porukalla syömään.

 

1. Nils
2. Casablanca
3. Se sitä ja se tätä
4. Missä olet Laila?
5. Lissabon
6. Itkevä lintu
7. Hautojen yli
8. Rauhan laulu
9. Näin minä vihellän
10. Ruotsiin ja takaisin
11. Omenankukan terälehtiä
12. Katu päättyy aurinkoon
13. Tahdon uudet silmät
14. Marjaana
15. Ilman sinua olen lyijyä
16. 100 KM ouluun
17.  Banjo

+ Lopulta olemme kuitenkin yksin
+ Liikaset
+ Valmis

+ Minne katosi päivät

Keikat

25.06. PaPaNa Bar, Inari
02.07. Freedom Festival, Tampere
09.07. Ruisrock, Turku
16.07. Henry’s Pub, Kuopio
17.07. Ilosaarirock, Joensuu
29.07. Neste Rally Zone, Jyväskylä
30.07. Qstock, Oulu
26.08. TBA 
27.08. Janakkala 150 vuotta, Turengin liikuntahalli , Janakkala


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja