What´s Going On?

Isyys- ja äitiyslomat pidetty, maailmalla on matkailtu, siviilisäädyt vaihtuneet ja lomia on pidetty. Kiitos venailusta – ja Ruisrockista ja Qstockista. Tampereen klubin ja Ankkarockin jälkeen alkaa tosin taas uusi, intensiivinen venailujakso, kun paskavaipan tuoksuinen kuudes levy aloitetaan. Työnimeksi on sovittu “We Love Antti Lehtinen”, studiosessiot sovittu lokakuuksi.

Levyn optimistinen julkaisupvm. on ensi keväänä, realistinen ensi vuoden syksynä.

Lomittain “We Love Antti Lehtisen” kanssa meikämandoliini työskentelee myös toisen projektin kanssa: Oskari Sipolan esikoiselokuva “Elokuu” saa scorekseen säveltämäni musiikin. Vapaudenkaihoisan roadmovien ensi-ilta on syksyllä 2011, kuvaukset ja säveltely käynnissä paraikaa.

J

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja