Räikkärock, Ylöjärvi 30.6.2002

Jes! Sateinen sunnuntaiaamu ja nokka kohti Eppu Normaalin synnyinseutuja. Ja paikanpäällä oli viilee tihuttava ja nihkee ilma myös, joten SMG:n taika pitää edelleen – kaikki tämän kesän ulkoilmavedot on vedetty sateessa. Jostain sitä yleisöäkin sitten oli paikalle pöllähtänyt, eikä kaikki suinkaan ollut mennyt viereiseen (kuivaan) telttaan katsomaan jättiskriiniltä Brasilia-Saksa -loppuottelua. Itse olisin kyllä empimättä valinnut sen vaihtoehdon. Huonoista korteista huolimatta keikka oli itseasiassa mielestäni (ja muidenkin mielestä) hauska, ja kaikessa lyhyydessään ytimekäs. Aurinko rupesi helottamaan tietenkin melkein heti settimme jälkeen. Kuuntelimme pari biisiä Kotiteollisuutta, jolla on aina yhtä riemukkaat ja hyväntuuliset välispiikit, ja sitten lähdimmekin jo Helsinkiin. Olipa outoa kun kamat oli roudattu ja festarit ohi kello seitsemältä.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Minne katosi päivät 3. Onnelliset kohtaa 4. Tällaisena kesäyönä 5. Sä 6. Ei mun oo hyvä olla yksin 7. Kun puut tekee seittiä 8. Vuoksesi 9. Vastusta mua 10. Kun tuuli oli viilee

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja