Puijonsarvi, Kuopio 10.10.2002

Matka Kuopioon sujui yhdessä hujauksessa Tiger Woods PGA Golfin parissa. Antti aikoi lentää meidät kiinni jonkun Universal-duunijutun takia ja Kosonenkin olisi saapuva omalla autollaan, tosin vasta keikalle. Puikkarin nightclub on oikeastaan aika kiva paikka, vaikka baaritiski lavalla on loivasti sanoen aika pimeä arkkitehtoninen detsku. Se saatiin jotenkin piiloon SMG-jättilakanalla, jonka ripustus kattoon ilman tikkaita oli aika sankarimainen urakka. Tehtiin soundcheck ja katsottiin suunnilleen että Mikon kamoihin tuli virta, ja lähdettiin safkaamaan Sokos Hotels -standardin mukaisia pihviaterioita ja tietenskin saunomaan.

Keikka alkoi alan bizarrin käytännön mukaan vasta puolilta öin (käytäntö josta henk. koht. satun pitämään kovastikin) ja oli vitun hyvä. Järvenpäässä testattu rakenne toimi hienosti, joten sama setti soitettiin nytkin. Ja koska Puikkarissa oli kaupungin parhaat bileet menossa, sinne myös jäätiin keitottamaan. Kiitos talonisännälle ihan vitun liian monesta jalevisiivusta ja kohtuuttomasta päänsärystä. Ja hei: ensimmäiset keikkapaidatkin saatiin myytyä!

Seuraavana aamuna haahuilimme Thompsonin ja Antin kanssa ympäri Kuaapiota etsimässä Kotipizzaa, Tommi kun oli kehittänyt lyhyessä ajassa vakavan Kotzone-fiksaation. Ja nyt voimme kokemuksen kolmella syvällä rintaäänellä sanoa, että ainakin se kebab-viitekehys oli ihan täyttä paskaa.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja