45 Special, Oulu 17.10.2002

Epäinhimillisen aikainen Ouluun lähtö myöhästyi 40 minsaa Yours Trulyn pommiin nukkumisen ansiosta, mutta sataa tuntia, kymmentä simpukka-bensisravintolan Lehtipihvi Bearnaisea ja viittäkymmentä Tiger Woods -pleikkarigolfturnausta myöhemmin olimme kuin olimmekin Nelivetoisen ovella. Kuten aiemmin mainitsin, emme aiemmin ole ko. mestassa olleet soittamassa, mutta noin muuten paikka on hyvinkin tuttu. Elikkäs ei muuta kuin kamat pystyyn, soundcheck, talon pitsat naamaan ja Hotelli Turistiin kaipailemaan Cumulus-standardin mukaisia fasiliteetteja.

-56 C°:n taksispedeilyn myötä melkein myöhästyimme omalta keikaltamme, joka olikin sitten aikas vitun jees. Hälyttävästi vieläkin ilman nimeä oleva Lettibiisi on noussut omaksi keikkasuosikiksi ja muutenkin setti on hioutunut tiukaksi. Keikan jälkeen lähdettiin yllättäen Nelivitoseen relaamaan, kun siellä valmiiksi oltiin ja ollaan aina oltu ennenkin keikan jälkeen.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja