Lappee, Lappeenranta 25.10.2002

Tälle viikolle vain kahden keikan pyrähdys: Ekaksi Lappeenrantaan ja Hotelli Lappeeseen, jossa olikin jo PA ja valot pystyssä. Soundcheckit ovat tässä vaiheessa rundia noin viiden minuutin mittaisia, joten Popstarsia ja Heikointa lenkkiä ehdittiin hyvin katsomaan artistiruokailun jälkeen. Terhi valitteli olevansa ihan koukussa koko viihdeperjantain satoon (niinkuin kaikki muutkin), mutta mitäpä siellä Sokos Hotellin huoneessa muutakaan tekee kuin töllöä kattoo. Heikoimmassa lenkissä oli kaikkien aikojen tyhmin remmi! mikä ällällä alkava ruumiinosa sulkee silmän? Silmä! Montako kieltä viulussa on? Viisi! Miksi kutsutaan sammen mätiä? Beluga! Mikä f-alkuinen sana tarkoittaa naurettavuuksiin asti vietyä teatterikomediaa? Farski!

Tämä yökerho ei jostain syystä ole ollut ihan lempipaikkani soittaa, mutta nyt vedetty keikka tuntui hyvältä. Yleisöä ei ollut tietenskään yhtä paljon kuin eräänkin yhtyeen aikana, mutta hienosti ne oli mukana ja lauloi (!) messissä. Keikan jälkeen tutustuttiin paikallisväestöön raflan puolella. Terveisiä myös mun serkuille, jotka oli paikalla!

Heräsin kummasti kyllä aamukahdeksalta mentyäni puoli viideltä nukkumaan. Aamiaiselta löytyi myös hieman aiemmin huoneeseen vetäytynyt Antti, jonka kanssa lähdin tutustumaan betoninharmaan taivaan alla heräilevään Lappeenrantaan. Antti osti uuden Ed McBainin, minä ostin varhaisen Martin Beck -dekkarin ja Kurt Cobain -elämänkerran. Kun muut heräilivät pizzareissulle, lähdin vielä Tepan kanssa tarkastamaan urheilukaupat, mutta kummallekaan ei löytynyt niitä ässimpiä lenkkareita. Lähtö Imatralle oli vasta kolmelta, kun saatiin pidettyä hotellihuoneita siihen asti.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja