Tom’s Rock, Imatra 26.10.2002

Harmaana Lauantai-iltapäivänä Imatra näytti aavekaupungilta, sen sijaan vasta avattu Tom’s Rock vaikutti oikein kivalta mestalta, jossa minä ainakin notkuisin kaiket päivät jos Imatralla asuisin. Osa porukasta lähti vetämään aika tulehtuneen oloista Kebabbia kävelykadulle, ja muutenkin soundcheck viivästyi hieman kun kävi ilmi, että korvamonitorisalkku oli jäänyt Lappeeseen, jota Tommi ja Bussikuskimme Juha lähti ajamaan eestaas.

Leffakanavilla oli tarjota kaikkien aikojen paskin Arska-pätkä Collateral Damage, jonka jälkeen vielä ehti nukkuakin vähän. Tom’s Rockissa ei todellakaan mitään suurta ruuhkaa ollut (johtuiko sitten paikan uutuudesta (olimme eka bändi koko mestan historiassa), Imatran talviunista vai bändin tuntemattomuudesta), joten läiskimme kaikessa rauhassa ysipalloa aikamme, ihmisiä kuitenkin valui hissukseen mestoille. Keikasta tuli kitsaasta yleisömäärästä huolimatta kiva, ja jotenkin melkein intiimi. Tom’s Rockiin olisi kiva joskus tulla uudestaankin. Harmi että se meni jo kahdelta kiinni, niin piti mennä hotellin humppayökerhoon (jossa tosin soitti mainio Hittisade) ja kulman taakse irkkupubiin.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja