Bar Kino, Pori 30.10.2002

Bar Kino oli vain pari viikkoa ollut auki, ja olimme Kake Röyhkän jälkeen mestan toiset esiintyjät ikinä. Vaikutti hyvältä ja funktionalistiselta paikalta soittaa. Lavalle mahtui ja akustiikka oli järkevä, eikä sisustuskaan ollut ihan ruotsinlaivamainen. Monitoreita lähti tekemään parilla aikaisemmalla pätkällä PA-toimittajana ja valomiehenä toiminut Antti (ei sukua Antille), Sumpin ja Karrin ollessa varattuja toisaalla.

Sitten vaan se perinteinen soundcheck – syömään – hotellille – bäkkärille venaamaan keikan alkua -rundi. Kaikki olivat laittaneet Antin tuomia xXx-vesitatskoja käsiinsä, joten näytimme ihan saatanan urpoilta, mutta jollainhan sitä pitää itseänsä reissussa hauskuuttaa. Keikka oli hyvä kuin mikä ja tänne pitää päästä joskus toistekin soittamaan. Paikka oli myös neljään saakka auki, joten natiivien kanssa ehti haastella pidempäänkin, ja Kososen lanseeraamia ISROja tuli testattua (klassisesta Ihan Sama, Rahaa On -sanonnasta nimensä saaneeseen drinkkiin tulee 24 senttiä kuivaa valkkua, passoaa ja tuopin täytteeksi soodaa ja pari jäätä. Kokeile hyvässä seurassa)

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja