Cumulus, Lahti 31.10.2002

Pelasin Tommin kanssa pleikkaria bussin etuosassa, ja Terhi ja Kuski-Juhakin vähän ihmetteli kun Monitori-Antti kaikessa rauhassa ja järjestyksessä käveli ohitsemme, avasi 80 km/h:n tuntivauhdissa bussin etuoven, nojasi ulos ja päästi kauniin vaaleanpunaisen värihaukotuksen suustaan. Ja sitten toisen. Sulki bussin oven, sytytti tupakan, veti pari hatsia kaikessa rauhassa, avasi oven uudestaan ja toisti toimenpiteen. Se oli kuin runoutta – pisaraakaan ei läikkynyt bussin kylkeen. Oksu-Antti.

Cumuluksen yökerho oli mahdollisesti rumiten sisustettu, mitä ikinä olen Suomessa nähnyt. Kullalla maalattuja kreikkalaisia patsaita ja abstrahoidun merihevosen näköisiä valaisimia, Pin-up-kitschtauluja ja pseudovälimerellistä kaakelointia. Soundcheckin jälkeen taas syömään ja sitten huoneisiin.

Torstai-ilta ei ollut kauhean suosiollinen meille: väkeä oli vähän ja keikkapaikka tuntui väärältä. Itse kuitenkin jopa diggasin keikasta, miksei yleisökin, mutta yhtyetoverini olivat vähemmän sovittelevia arvioissaan. Terhi valitteli ääntään. Ensi kerralla tykimmin sitten. Tommi, Antti ja Kosonen lähtivät autolla Helsinkiin käymään, me muut aika pian nukkumaan.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Vastusta mua 10. Minne katosi päivät 11. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja