Tabasco, Jyväskylä 6.11.2002

Jyväskylään lähti mukaan vara-kiertuehuora Staffan, Kososen ollessa soittamassa jonkun ruotsalaisen biittihuulishamaanin keikalla (älkää kysykö). Monitoreja lähti hoitamaan vaihteeksi idän ihme Karri, joka hoiti tuossa taannoin myös Kuopion ja Kouvolan reissut. Bussia ajoi Hamptonin tavoitelluin poikamies (UB:n kuskinakin iät ja ajat toiminut) Topi, suoraan 69 Eyesin Euroopan rundilta. Pohjoiseen päin kun lähdettiin, alkoi nopeasti hämärtää, ja ostin huoltsikalta jouluvalot bussiin luomaan jouluista tunnelmaa. Ei kauhean rock, mutta niinkuin laulussa sanotaan “linja-autossa on tunnelmaa”. Heti rupesi tekemään mieli glögiä, piparia ja mandariinia.

Tabascoon oli tulossa jotkut isot opiskelijabileet. Ihan okei mesta soittaa – perusyökerho – mutta vähän tuli Lutakkoa ikävä. PA:n kanssa oli jotain ongelmia (Nykänen kiroili koko illan ja vielä keikan jälkeenkin) ja Staffanin kanssa piti edes vähän ehtiä kertaamaan työnjakoa, mutta lopulta pääsimme hotellille hetkeksi lataamaan. Ja katsomaan psykedeelisen ahdistavaa Event Horizonia (Tommi juoksi kahden hotellihuoneen väliä onnistuen näkemään sekä minun, Karrin ja Nykäsen seuraaman EH:n, että Antin PayTV:ltä katsoman We Were Soldiersin).

Iltamissa paikka oli todella halolla täyteen lyöty. Jonkinlainen coverbändi soitteli siellä jo menemään, takahuoneena toimi keittiökäytävä, ja sieltä sitten puikkelehdittiin AIVAN SAATANAN PIENELLE lavalle. Keikka oli soitannollisesti aika kehno varmaan, ja paranoidissa mielessäni vähän ajattelin, että siellä takaosassa varmaan haluttaisiin jo päästä joraamaan Ketchup songia. Mutta keikan jälkeen selkääntaputtelua tuli sen verran, että pystyi taas ihan hyvillä kittaamaan poikien kanssa absinttia. Terhi halusi säästää ääntään ja lähti goisaamaan.

Ja aamulla hyvästeltiin junalle lähtevä Staffan, kerättiin voimamme ja backlinemme ja startattiin kohti Joensuuta.

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Luoksesi 9. Onnelliset kohtaa 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja