Seurahuone, Kotka 8.11.2002

Matkaa Joensuusta kotkaan on satamiljoonaa kilometriä, joka sujui tällä kertaa Colin Mc Rae -rallipeliä sähkökynttilöiden valossa tahkoten. Vieläkään ei yhdeltäkään huoltsikalta löytynyt siirappipipareita. Saatana. Karri eli Kake (lausutaan vihaisesti hampaat yhteen puristettuna kahdella eellä) heitettiin Imatralle (susia ja rajavartioita uhmaten), josta kotiryssämme tuli Kotkaan saakka omalla autollaan.

Veren, hien ja kyynelien jälkeen oli ihanaa huomata, että Seurahuoneen kakkoskerroksessa odotti järkevän kokoinen lava, Oksu-Antin pystyttämä tasokas PA ja ihan pätevä akustiikkakin. Ja vihdoin taas sai superfänsin taustalakanankin kiinni. Soundcheckissä treenattiin “Tiistaiksi” ristitty biisi (jonka ensimmäiset a-osan sointukulkuluonnokset muistan soittaneeni muuten kiertueen avauskeikan soundcheckissä Tampereella!). Terhi oli välipäivinä rykäissyt nimittäin yhdet ainakin mun mielestä tosi hyvät sanat, jotka oli yllättäen sopinut päässäni pyörineeseen biisiaihioon, ja nyt vaan rämmittiin biisi muutaman kerran läpi erilaisia sovitusmahdollisuuksia tutkien.

Sitten perinteinen Popstars/Heikoin Lenkki -lataus, Resident Eviliä PayTV:ltä ja saunaa.

Keikka oli kaikin puolin suksee. Tiistai saattoi vielä olla hieman kehittelyvaiheessa sovitukseltaan, mutta tollanen pitää hyvin aistit valppaana ja mielen vetreänä. Kotka lauloi hyvin messissä ja tuli jälkeenpäin kehumaan oikein olan takaa. Ihana yleisö! Etukäteen oltiin ajateltu ottaa bailaamisen kannalta vähän iisimmin, ettei kiertueen päätöskeikka Tavastialla menisi ihan haukotellessa, mutta sitten paikan isäntä julisti piikin avoimeksi koko illaksi (treidattuaan vaihtokauppana Tommilta Gimmel-pinssin), joten aikaisin vetäytyneitä Terhiä ja Anttia lukuunottamatta bussi täyttyi seuraavana päivänä Resident Evilin zombien näköisistä ihmisraunioista…

Setti

1. Ei mulle riitä 2. Sä 3. "Lettibiisi" 4. Ei mun oo hyvä olla yksin 5. Tällaisena kesäyönä 6. Mitä hyödyttää 7. Kaupunki allapäin 8. Tiistai 9. Luoksesi 10. Onnelliset kohtaa 11. Vastusta mua 12. Minne katosi päivät 13. Kun tuuli oli viilee - e1. Kun puut tekee seittiä e2. Jos osaisin

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja