Jälkikirjoitus

Tuntuu jotenkin hassulta yhtyeen puolesta ruveta kiittämään Kososta ja Nykästä, jotka ovat käytännössä bändin viides ja kuudes jäsen. Ei meidän viipeltämisestä olisi mitään tullut ilman Nykäsen kiertuemanagerin otteita, ja rundille olisi kuollut tylsyyteen ilman Kososen McBain-imitaatioita ja ranskankielen oppitunteja. Elikkäs aloitetaan Topista, Sykestä ja Juhasta – kiitos kiitos kiitos! Kake, Sumppi ja Oksu-Antti – kiitos kiitos kiitos! Staffanille näkemyksellisestä tuuraamisesta, Harrille Nem Bookingiin kiitos kärsivällisyydestä kasvavien kulujen kanssa, Tavastialle pikkujoulutarjoiluista, monille muille keikkapaikoille avonaisista piikeistä ja hyvästä meiningistä. Bon Jovimaiseen tyyliin haluamme lopuksi kiittää yleisöä, jota ilman keikkoja olisi ollut hintsusti aneemisempaa vetää. Ylitarjonnan syksynä, jolloin etabloituneemmatkin artistit joutuvat puremaan kynsinauhojaan yleisömäärien vuoksi, teitä oli huojentavan paljon, ja vaikutitte aikaslailla innostuneilta varsan ensiaskelia ottaneen bändimme näkemisestä.

We want more.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja