Raumanmeren juhannus, Rauma 21.6.2003

Koska mikään välipysähdyspaikka ei ollut auki, saavuimme Raumalle sata tuntia etuajassa. Sää oli loistava, paikalla oli vain lokkeja ja unelias autossa nukkunut Dan Tigerstedt, joka kertoi että Raumallakin edellispäivien säät oli ollut niin sanotusti suolesta. Paikalla odotti myös vanha kunnon Ville Kauhanen, SMG:nkin matkassa pyörinyt monitorimies, joka nyt oli töissä talon puolesta.

Keikka oli yhdeltä ja hieman uneliasta yleisöä tuli koko keikan ajan lisää, Antti vaan oli spiikkihalvauksessa koska kevätrundilla Kauhanen oli haukkunut Antin spiikkailua todella pitkään ja piikikkäästi. Nimikirjaimet jouduttiin missaamaan kun Terhin ääni oli mennyt (meni itse asiassa jo Provinssissa, eikä ole ehtinyt palautua kuivasta ja tylsästä juhannusaatosta huolimatta) – tai tulihan sieltä ääntä ulkopuolisen korvin ihan hyvin loppuun asti. Elenaakaan ei vedetty, joten setti oli todella peruskauraa, mutta kaikki olivat hyvällä tuulella ja innoissaan lavalla ja sieltä tullessaan. Kuten eilenkin Kosonen jäi lavalle Maijan keikkaa varten (jonka jälkeen soitti taas YUP ja hieman myöhemmin illalla Donkkarit! Vittu mikä dela soul -ilmiö!) Raumalla oltiin iltakymmeneen asti ja hauskaa oli, välillä käytiin mereen rakennetussa ihme ravintolaproomussa kattomassa bändejä, välillä lojuttiin bäkkärillä vetämässä Hawaiian Orgasmeja. Rantasauna ei tänä vuonna ollut käytössä (koska Kiss FM SAATANA oli varannut sen omaan käyttöön tms.) ja kymmenet Suomen huippuartistit jäivät ilman juhannusuinteja.

Kotimatka meni sitten niin joutuisasti Jägermeisterin parissa, että kerettiin vieläpä anniskeluliike Lost & Foundiinkin. Forssan autokeitaalla otettiin Donkkareita kyytiin että toinen bussi pääsi lähtemään kohti Lahtea. Itselläni on vieläkin lunastamatta farkkujen takataskussa Luonto- ja Casinoarpa siltä pysähdykseltä.

Nää oli aika niheitä nää aloitusajat, mutta keikat oli silti kivoja ja Suomen Jussi ihana. Jatketaan!

Setti

ei jaksa muistaa välittää

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja