Ankkarock, Korso 3.8.2003

Mauron Maiden veti keikan Ankassa jo lauantaina, ja roudasimme jo silloin SMG:nkin backlinen bussiin, joten se ampaisi Kisahallin parkkipaikalta suoraan Korsoon. Tänään työvuorossa oli palkkasoturi Kosonen, joka napattiin kyytiin matkan varrelta. Keikka puistolavalla oli merkitty kahdelta alkavaksi, ja soundcheck meni sen verran joutuisasti, että kerkesin jopa kirjoittaa Kososelle sointulaput Elenaan.

Jossa kyllä sitten meni kieli poikki, joten vireet oli puoleen väliä biisiä aika etnisiä. Muutenkin taisi olla vähän virehäikkää koko bändissä, mutta siitä viis, ei sellaisia kukaan kuuntele. Oli hyvä keikka ja loppua kohti aina vaan parempi. Antti huudatti yleisöä tällä kertaa niin, että vasemman puolen piti huutaa solvauksia minulle ja oikean ylistystä hänelle itselleen.

Keikan jälkeen jäätiin palloilemaan mestoille – viettämään festivaalikesän päättäjäisiä. Vaikkakin tässä pari keikkaa vielä tulee, mutta Ankkarockissa on silti aina sellainen finaalin tuntu. Scorpignonsien meininki upposi meikäläiseen kuin styroksi kuolleeseen mereen, mutta The Soundsissa oli ylimuodikkuudestaan huolimatta ihan vilpitöntä intoa. Mutta musiikki sikseen – pääasia oli tietenkin bäkkärillä notkuminen ja fiunan kittaaminen, joka jatkui sitten Manalassa.

Setti

1. Letitä tukkani 2. Tällaisena kesäyönä 3. 100 km Ouluun 4. Luoksesi 5. Ei mun oo hyvä olla yksin 6. Nimikirjaimet 7. Kaupunki allapäin 8. Sä 9. Elena 10. Vastusta mua 11. Minne katosi päivät 12. Kun tuuli oli viilee e. Onnelliset kohtaa

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja