Summassaari, Saarijärvi 15.8.2003

Keski-Suomen sydämessä sijaitsevaan Summassaareen lähdettiin tällä kertaa Mikko “Kossu” Kosonen kiertuekitaristina. Summassaari oli ennakkotietojen mukaan keskellä metikköä sijaitseva terveyskylpylä, jonka leipä on gluteenitonta ja ruoka on maustettu ilmeisesti eläkeikäisten saksalaisturistien makuun. Kaikki maistui hallitusti samalta kuin kaikki muukin. Ja siellähän ne mutusteli diskopallon alla mietoja illallisiaan, kun saavuimme yökerho/ruokasaliin roudataksemme kamamme miniatyyrilavalle. This Is Spinal Tap. Sopivaa tsekkihetkeä odotellessa menimme huoneisiimme katsomaan saksalaisia kaapelikanavia.

Keikan oli määrä alkaa puoliltaöin, joten jotkut meistä ehti katsoa pätkän RUMA-klubin taltiointia vuoden alulta. Ja eihän se niin järin mahtava ollut, niinkuin vähän muistikuva oli. Eikä niin järin mahtava ollut illan keikkakaan. Jotain antiklimaattisella tavalla rentoa ja mutkatonta siinä oli, mutta itse ainakin soitin ihan kahva edellä, kieliäkin meni, ja monitorointi oli ujon tsekin jäljiltä ihan omituinen. Tai sitten Ankkarockissa monitoriboksejamme lainannut Scorpignons oli jättänyt niihin jotenkin pahat vibat (meikäläisen pakki oli ollut itse Klaus Meinella! Jawohl!). Kiitos kuitenkin yleisölle joka jaksoi tympeähkössä ympäristössä kannustaa ylimääräisiin asti.

Kellarikerroksesta löytyi sitten Sumppila Club -niminen yökerho, jossa käväisimme mietittyämme, että (keikkamyyjällemme) Karviselle voisi taas tähdentää näitä keikkapaikkavalintoja.

Setti

Letitä tukkani/Tällaisena kesäyönä/100 km Ouluun/Ei mun oo hyvä olla yksin/Luoksesi/Nimikirjaimet/Kaupunki allapäin/Elena/Vastusta mua/Minne katosi päivät/Kun tuuli oli viilee e. Onnelliset kohtaa

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja