Otaniemi, Espoo 4.9.2003

Loppuniitti keikkavuodelle iskettiin Otaniemen teekkareiden kaikille avoimessa lukuvuodenaloitusjuhlassa, joka järjestettiin rohkeasti ulkoilmatapahtumana. Kaitpa sitä pitkin päivää vähän tihutti, mutta sää oli kokonaisuudessaan ihan hyvä, lämmin ja hellä. Tekniikka oli vähän erityismiehityksellä liikkeellä, Kake hoiti miksauksen ja Sumppi monitorit Nykäsen ollessa varattuna MTV3-gaalassa. Keikka alkoi siinä 20.05 taivaan jo hämärtyessä, väkeä oli liikkeellä paljon – haalareilla ja ilman – ja kivaa oli. Alkukeikasta oli ehkä pientä henkistä jäykistelyä omalta osaltani, mutta kokonaisuus oli ihan riemastuttava. Siitä kiitos kuuluu tietenkin yleisölle. Ja järkkäreille kiitokset kebabeista ja mystisistä makusiidereistä.

Elikkäs that’s it tältä vuodelta, palaamme ensi vuonna uuden levyn kanssa, entistä vahvempina, energisempinä, näkemyksellisempinä ja karismaattisempina. Jättimäinen kiitos vielä kaikille, pitäkää huolta toisistanne!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja