Bar Kino, Pori 15.4.2004

Torstai ja nuorten rokkareiden sydämet on toivoa täynnä. Porin Bar Kinossa käytiin nimittäin 2002 syksyllä viimeksi, ja silloin meininki oli mitä toimivin. Nyt sitä kyllä hillitsi DVD:ltä katsottu National Security -niminen Martin Lawrence -“hulluttelu”, joka sai kaikki aika pahalle tuulelle. Phone Booth upposi minuun jo toisen kerran, mutta noi muut ei sitten jotenkin hirveästi välittänyt siitä. Perille päästyämme vaan kamat pystyyn – tänään sai vihdoin ensiripustuksensa uusi entistä pöljempi SMG-lakana, jonka mallin Terhi aikanaan piirsi vessapaperin palalle. Vähän niinkuin 100 km Ouluun -video, se herättää sellasen mitä vittua -reaktion. Eli synkassa viimeaikaisten tekemisiemme kanssa. Ruokailu hoidettiin VPK:n raflassa ja saatanan hyvää olikin.

Iltamissa ei nyt edelliseen kertaan nähden hirveää ryysistä ollut, liekö syynä ollut arki-ilta, lipun hinta vai bändin eittämätön paskuus, mutta show vedettiin hyvillä mielillä ja meiningeillä läpi. Ja koskapa luukku oli neljään saakka auki, ei seurueemme siirtynyt lavalta baaritiskiä kauemmas Poriin ja porilaisiin tutustumaan. Tosin Terhi häippäsi tulevia iltoja silmällä pitäen.

Setti

1. 100 km Ouluun 2. Letitä tukkani 3. Huomisen sää 4. Onnellinen nainen 5. Ei mun oo hyvä olla yksin 6. Kaikkeen kyllästyy 7. Nimikirjaimet 8. Talvipuutarhaan 9. Kun kuolen 10. Säälittävä syksy 11. Helsinkiin 12. Vastusta mua 13. Tällaisena kesäyönä 14. Kun tuuli oli viilee ... e. Minne katosi päivät

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja