Himosfestival, Jämsä 26.6.2004

Juhannusördäilyihin lähdettiin tänä vuonna Jämsän suuntaan – vain yksi keikka koko juhannuksena, mikä tuntuu aika ennenkuulumattomalta noin omien lomanviettojen suhteen. Kulkupelimme ei ollut kovin rock, sillä erinäisten bussienvaraussähläilyjen vuoksi matkaan lähdettiin epäkatu-uskottavasti Hertzin pakulla. Onneksi Antti, Anssi ja Kake saapuivat Himokselle omia reittejään, aika telecasterit suussa oltiin jo noinkin.

No, ensinnäkin tietenkin satoi ihan vitusti, ja paikan päälle päästyämme satoi vielä enemmän. Ensin vähän broilerinkoipia narssuun ja sitten kamat lavalle viime vuodesta tutun näyn eteen: lokitkin olivat hylänneet sateen riepoman festarikentän. Koff-rock-soundcheckistä livahdimme bäkkärimökille hahmottelemaan biisilistaa ja keskittymään ja mielikuvaharjoittelemaan zenmäisellä rauhalla tulevaa keikkaa. Jos vaikka joku lokki palaisi vielä mestoille. Sitten jalluryyppy ja spurtti sateen läpi lavalle.

Ja ans olla sitä ihmetystä, mutta siellä sateessa seisoi – säätä Roald Amundsenin lailla halveksuen – koko liuta hulluja suomalaisia juhannuksenviettäjiä. Keikka oli rennon aggressiivinen ja riehakaskin, väkimäärä koko ajan lisääntyvä, ja lopultahan se aurinkokin liittyi kekkereihin! Encorena vetäistiin vastoin suunnitelmia pitkästä aikaa Onnelliset kohtaa, ja sen jälkeen, aikamme kaljapatojen ääressä hengattuamme, lähdimme kuka minnekin landelle.

Setti

En ny muista. Sama ku aina abaut.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja