Ravintola Kaisaniemi, Helsinki 14.8.2004

Kesän jälkikirjoituksena oli vielä tällainen ihmekeikka harrastelijafutiksen Palis Cupin päätösbileissä. Muistan olleeni Ravintola Kaisaniemessä tasan kolme kertaa elämäni aikana: Vihreiden vaalivalvojaisissa, ja sitten Tehareiden sekä MC Taakibörstan keikoilla, ja vaikka edellä mainitut olivat päräyttävän hyviä bändejä, jäi mestasta kuva paremmin vaalivalvojaisiin sopivana paikkana.

Illan kulussa oli jotenkin sellainen fiilis, että pitkän päivätyön tehneet harrastelijaurheilijat halusivat enemmän dokata kuin syvällisesti eläytyä taiderokkiimme, mutta mitenkään kelvoton keikka ei ollut. Vaikka äänentoisto oli kuulemma rantapianosta elikkäs hanurista. Keikan jälkeen jäätiin joksikin ajaksi chillaamaan bäkkärille, sitten hajaannuttiin koteihimme. Jotenkin epädramaattinen loppu rundille, mutta aika pianhan tässä on jo tulossa syksyn unplugged-keikat.

TACK YOU PEOPLE.

Setti

1. 100 km Ouluun 2. Letitä tukkani 3. Ei mun oo hyvä olla yksin 4. Kaikkeen kyllästyy 5. Nimikirjaimet 6. Rannalta toiselle 7. Vastusta mua 8. Säälittävä syksy 9. Elena 10. Tällaisena kesäyönä 11. Kun tuuli oli viilee 12. Minne katosi päivät

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja