Rovaniemi, Tivoli 25.3.2005

Rovaniemi, Tivoli 25.3.2005

Elikkäs Oulun Apollo-hotellista herättiin ja takuuyllätyksettömän mannermaisen aamiaisen jälkeen lähdettiin kohti talvisten maisemien takana odottavaa Roita. Tivoliin saapuminen on aina vähän kuin pääsisi äidin syliin, niin kivaa ja kotoisaa siellä on. Kamat laitettiin pystyyn mökin lavalle ja esitettiin uudet biisit Miksaaja-Nykäselle, jotta se saisi iltamiin jonkinlaisen mielikuvan materiaalista. Antti ja minä annettiin haastattelu Radio Säteilyyn – joka oli muistaakseni aika flegu, mutta siitä tulee kai jotain videoklippiä niiden sivulle. Käykää nuuskimassa www.sateily.com-osoitteessa.

Sitten mentiin Comicoon syömään, ja jälleen kaikki olivat aivan erityisen tyytyväisiä talon antimiin. Ahkeran lehtivisailun ja maleksimisen jälkeen piti sitten mennä hotellille kattelemaan töllöä ja lepäämään. Pääkallopaikalle palattiin noin tunti ennen keikkaa, Terhin tekemä biisilista taskussa ja sydän toivoa täynnä.

Muutaman biisin joutui taas totuttelemaan siihen että kaulassa on pahvisen kuuloinen akkari normaalin pahvisen kuuloisen särökitaran sijaan. Ja niin ilmeisesti yleisölläkin, mutta viimeistään Hölmön rakkauden myötä homma löysi uomiinsa ja Ilman sinua olen lyijyä -debyytti oli ainakin omasta mielestämme jo todella ikimuistoinen esitys. Tämä kantrivalssi tuntuu tällä hetkellä tulevan levyn kulmakiveltä, eittämättömältä mestariteokselta ja suomirokin tulevalta klassikolta. Toivottavasti jotain välittyi yleisönkin puolelle!

Ensimmäisenä encorena debytoitu Valmis tuntui myös erityisen hyvältä. Se tuntui kulkevan kuin kävelyvauhtinen juna, niinkuin pitääkin – sellainen johon ehtii vielä hypätä mukaan. Nykäseltä tuli pientä kritiikkia sähläyksestä ja rauhattomuudesta, mutta niin kai se pitää vähän ollakin kun keikkatauolta palataan. Oli vaan niin penteleen hauskaa.

Rovaniemi, Tivoli 25.3.2005Ihan tappiin saakka Tivolissa (joka on vähän niinkuin Lapin tavastia, sillä erotuksella, että tämä on koristeltu mukavan näköiseksi ja ihmiset tosissaan tanssii) viihtyi minä, Kössi ja Anssi. Terveisiä kaikille joiden kanssa juteltiin ja muillekin paikallaolleille! Ensi kerralla taas napit kaakossa!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja