Telakka, Tampere 27.3.2005

Telakka, Tampere 27.3.2005Hello Tampere! Matka Oulusta alas kului transendentaalisen Mafia-pelin pauloissa – Telakallee saapuessa taksikuski Tommy Angelosta oli kehkeytynyt olosuhteiden pakosta hotelleja polttava, poliiseja listivä hitman, joka alkaa kirkossakin ammuskella häävieraita – toki itsepuolustukseksi.

Telakan soundcheckistä ei oikein missään vaiheessa tullut mitään. Emme kuulleet pihaustakaan PA:sta, eikä monitoreihin saanut kaikua, joten tuntui että soitimme jonkinlaisessa tyhjiössä, kuun pinnalla. Sitten lampsimme yksinkertaisesti yläkertaan syömään ja loikomaan (hotelliyön sijaan aioimme ajaa keikan jälkeen vielä Helsinkiin). Keikan kulku oli sellainen, että taidepalat ja herkistely toimivat kyllä, mutta “meno”biiseihin ei tullut parasta imua, jäi hiukkasen yrittämisen puolelle. Esimerkiksi Valmis toimi tässä tilassa kuin junan vessa, mutta silti eiliseen verrattuna pudotus oli roima. Tämä tietenkin tiedoksi oman pään sisältä, yleisön puolella tuntui olevan onnellisia naamoja! Keikan jälkeen sekoiltiin aikamme maailman hirveimpien naamarimallisten Minimoi-postikorttien kanssa (kts. kuva), roudattiin kiireettä ja startattiin kohti Helsinkiä.

Telakka, Tampere 27.3.2005

Kuva: Nykänen

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja