Kosovo -> Budapest -> Helsinki 29.4.2005

Sunnuntaina pidettiin pientä läksiäistilaisuutta ja saimme mukaamme Suomen KFOR-joukkojen logolla kirjaillut Marimekko-pyyhkeet, KFOR-kuksat ja KFOR-viiniä. Pristinan lentokentällä oli lähtömme hetkellä Haagista veljensä hautajaisiin tuotavaa albaanijohtajaa vastassa satoja kannattajia. Luikimme lähtöselvitykseen ja koneeseen. Budapestin lentokenttä tuntui omituiselta ja kliiniseltä, Helsinki-Vantaa jo täysin vieraalta.

Lopuksi:

Suurkiitos kaikille meistä huolehtineille hienoille ihmisille, jotka nimeltä tai nimettä yllä on mainittu. Suurkiitos myös kaikille jotka mainitsematta jäivät. Reissu oli unohtumaton, ja vaikka tässä yhteydessä olen jaaritellut enemmänkin matkamme spektaakkelimaisista ruuista, harrastetoiminnoista ja sen sellaisesta, jäi kalloon kuitenkin halu perehtyä edes vähän paremmin alueen tapahtumiin ja lähes toivottomalta näyttävään nykytilaan. Kiitos siitä.

lisää kuvia Galleriassa!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja