Pihtipudas – Nivala 21.-22.7.2006

Tältä viikonlopulta ei ihan hirveästi sankaritekoja kerrota – Nivalassa oli tavallaan ihan hauskaa mutta kumpikaan keikka ei ollut oikeastaan mitenkään hyvä. Pihtiputaalla oli olevinaan jonkinlainen Saapasjalkarockin aloitusklubi, mutta en ymmärrä miten se ilmeni muuten kuin että sykkivän Pihtiputaan sijasta keikka järjestettiin keskellä ei mitään, Niemenharjun Bates-motellissa, jonka lähistölle festareiden lavaa rakennettiin. Muutenkin nahkeaan meininkiin kuului että Kössi sai pyytämättä turpaansa erään nimeltämainitsemattoman eteläsuomalaisen PA & lavatekniikkafirman työntekijältä – eli samalta taholta joka meidät tilasi ja “klubin” järjesti. Nice.

Plussana mainittakoon aivan järjettömän kauniit harjumaisemat ja yksi Suomen kauneimmista uimarannoista läheisellä Kolimajärvelle. Aamuinen kiireetön uintireissu Tepan kanssa jätti mestasta kuitenkin ihan kivan jälkimaun.

Kesäinen Nivala oli autio ja hiljainen kuin auringonnousu kuussa. Kävelin oikeasti 2 tuntia ympäriinsä ja näin ehkä 3 elollista oliota ulkosalla – nekin tiukasti omien – tai faijojensa – autojen rateissa parkissa. Ne oli siinä autiolla parkkiksella vierekkäin kesän paahteessa 20 minuutin päästäkin kun palasin Halpahallista. Siis nousematta autoistaan. yks jätkä per auto. Liikkumatta kuin gekkoliskot helteellä. Aivan vitun outo tapa viettää kesäpäivä. Mutta kaunis hautausmaa löytyi. Ja Anssi rakensi Halpahallista ostamista tarvikkeistaan hienon ämpäribasson.

Illan keikka ei osaltamme ollut kaikkein terävin, mutta hetken mielijohteesta vedetty puoliakustinen versio kun puut tekee seittiä -kappaleesta piti valppaana. Keikan jälkeen oli kyllä kiva jutella ulko- ja paikkakuntalaisten kanssa.

Ai niin: reissun DVD-tarjonnan komediallinen kärki oli muistaakseni Will Ferrellin Uutisankkuri, josta jäi monta lentävää lausetta meidän idioottien toisteltaviksi. Ai niin, ja tietenkin mainiot Casino ja Kummisetä I & II -elokuvat

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja