Presidentti Club, Helsinki 11.10.2006

Geneerisessä Presidentti Club yökerhossa järjestettiin City-lehden omituiset Kaupungin Parhaat -bileet, jonne kävi kutsu soittamaan Kalle Aholan kanssa. Keikka oli ihan pätevä tällaiseksi random-vedoksi, joihin ei yleensä valikoidu sitä ominta yleisöä. Illan omituisuuksiin kuului oudon keski-ikäinen yleisörakenne – Sekä DJ, joka soitti aika Coco Jambo -osaston kamaa, biisejä joita yleensä kuulee pikemminkin pohjanmaalaisissa yökerhoissa, ei Helsingin katukulttuuria mukamas sykkivän kaupunkilehden bakkanaaleissa. Mutta eipäs purra ruokkivaa kättä, keski-ikäkin lähestyy itse kullakin – kivaa oli, bäkkärillä oli iloisia virneitä ja toistekin tullaan!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja