Vanha ylioppilastalo 30.4.2007

Vappu, Vanhan akustiikka ja haalarikansa. Kolme asiaa jotka vaihtaisin tuubiin Turun sinappia. Siihen nähden ja siitä huolimatta aivan timanttinen keikka. Kaikilla oli täysin kakofoninen kuuntelu Issakaisen kovista ruuvailuista huolimatta, mutta mitäpä pienistä. Ota minusta puolet kuultiin pitkästä aikaa, joskin se saattoi hieman hukkua tähän Vanhan runsaaseen akustiikkaan. Ehkä itselleni illan kohokohdaksi nousi tavallistakin keinuvampi Lupaus kesästä sekä tietenkin Banjo, jossa vaihteeksi taas soitinkin banjoa, ja josta muutenkin liekeissä ollut Terhi veti ilmiömäisen tulkinnan. Loistavat kemut, loistava yleisö, me kiitämme! Ja kiitos Montevideolle Rhodesin lainasta!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja