Belly, Helsinki 2.11.2007 Mini SMG acoustic

Facebookin ihme mahdollisti tällaisenkin keikan: “One-of-my-best-Facebook-friends” Aleksi Pahkala Radio Helsingistä kyseli taannoin josko tulisimme soittamaan pienoiskeikan heidän klubi-iltaansa, ja minä siihen messageen että eiköhän me jollain kokoonpanolla jotain epävirallista saada aikaiseksi juu. Sitten keikkaillan lähestyessä katseltiin että miten se arpaonni ja aikataulut suosii, ja kokoonpanoksi varmistui meikkis, terhi, Paapu ja Anssi. Sovittiin siis Anssin kanssa että se vetää pystybassolla ja hoidetaan show tällaisena mustalaisjazz-sovituksena. Tupa oli täynnä ja yleisö oli aivan mahtavaa, hurraten kärsivällisesti Nauravan turskan kallonkin ex tempore -läpisompailulle. Ainakin Emmylouhun löytyi ihan uusi, renkuttelevampi lähestymistapa. Iltamissa kuultiin 8 biisiä uudelta levyltä ja meillä (ja varmasti teillälkin?) oli ihan mielettömän kivaa! Thank you for the DJ’s!

Ja kaikkihan tulee sitten Virginiin 7. joulukuuta eikö?

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja