Hullu Poro, Levi 12.11.2007

Alppicup oli sitten peruttu, joten päivälle suunniteltu ulkoilmakeikka (ehkä onneksi) oli peruttu, eikä aikataulu ollut ihan niin tiukka kuin pelättiin. Lapinrundin logistinen tetrishaaste oli ratkaistu Finnairin lennolla Kittilään ja pakukyytiin siitä eteenpäin. Vahvistimet ja rummut oli vuokrattu paikan päälle joten lähtöselvityskään ei mennyt ihan liian suureksi odysseiaksi.

Levillä oli lunta jo aika paljonkin, mutta mehän emme laskemaan joutaneet (eipä olisi ollut vielä hissitkään päällä). Lainakamojen kanssa tehtiin lounaan jälkeen huolellinen check, jonka jälkeen kiirehdittiin takaisin syömään. Ja saunomaan.

Lomakylä ei luonnollisesti ollut lähellekään täydessä vauhdissa, mutta yllättävän paljon porukkaa Kreisiporossa kuitenkin oli ja juhlatilaisuuteen tuli ihan hyvä draivi. 7 metrin korkuinen lava jättää kuitenkin yleisön (kirjaimellisesti) hieman etäiseksi artistille, mutta hyvä aloitus Lapin sykkeelle kuitenkin. Keikan jälkeen tutustuttiin hornashottien saloihin ihan pieteetillä. Laulavaa Kimiä ei muuten näkynyt mutta Keke oli.

Yllättävän selkeitäkin muistikuvia vuosien takaisesta UB-visiitistä tuli hirsirakennuksissa zombaillessa, mutta nyt liikkeellä oli paljon säyseämpi ja aikuisempi ryhmä. Kohti Rovaniemeä lähtenyt porukka nousi autoon omin jaloin, polttamatta yhtään kelohuonekalua ja tanssimatta yhdelläkään Kammin lounaspöydistä.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja