Rytmikorjaamo, Seinäjoki 21.3.2008

Pääsiäisen pistokeikka Seinäjoelle! Rytmikorjaamo oli julmetunkokoinen tiilihöskä, jossa vahvasti kulttuurimääräraha-vapaaehtoistyö-mestan kotoisaa tuntua (taisi olla Selmun pyörittämä?) – lava ja puitteet isot, illan keikka ihan mahtava. Ehkä epätasainen kokonaisuus, mutta soundcheckeissä hiottu “Uusi biisi” -nimellä kulkeva uusi biisi räjäytti potin. Biisi nosti meiningin lavalla sellaselle tasolle että meitä olisi voinut ampua käsiaseilla tuottamatta minkäänlaista vahinkoa – niin kova fiilis tuli. Täysin puuntakaa soitettiin myös eturivin tyttöjen kinuama Ota minusta puolet, joka nyt ei pysynyt juuri Hesen kerroshampurilaista paremmin läjässä, mutta oli ehkä eleenä kuitenkin aika hauska! Keikan jälkeen päädyttiin lopulta ydintalvisen autioon Amarilloon joraamaan Juanesia. Hieno reissu!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja