Kaivohuone, Naantali 13.6.2008

Nadendal, tuo kylpylästään ja auringostaan eikä mistään muusta tunnettu pitäjä! Kaivo- tai seurahuoneelle tultiin ilman ennakkoaavistusta oikeastaan yhtään mistään: Kävi ilmi että salista oli kaunis merinäköala ja katossa tusina kristallikruunuja. Kalusteet olivat aistikkaan koristeellista kustavilaistyyliä – tai sitten eivät. Mutta tahtoo siis sanoa että ihan sokoshotel-yökerho tila ei ollut. Kaikki mahdollinen PA-häiriöhässäkkä käytiin soundcheckissä läpi, ja seuraavaksi yhtyeelle ei meinannut löytyä majoitusta järjestäjien majoitussekaannuksien takia. Lopputuloksena Monitori-Esa ja Letku jäivät avovankilan omaiseen Perhehotellisoluun venäläisten rekkalesbojen kanssa – ja me muut uhrauduimme sijoittumalla Naantali Spahan, jonka viiden eri uima-altaan ja suihkulähteiden kanssa meinasi mennä hermot.

Kokosimme itsemme kuitenkin keikkaan mennessä, joka oli aivan mahtava (se merimaisema sopi aika hyvin moniin biiseihin!) – ja jonka jälkeen lähdimme kärsimään majoitusfarssista kylpylän tilavien huoneiden pehmeisiin, leveisiin sänkyihin. Internetistäkin puuttui lanka.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja