Ruisrock, Turku 5.7.2008

Ruisrockin paviljionkilavalle oli määrä nousta jälkeen Herra Ylpön jälkeen – sää suosi ja hevarit läähättivät mustissaan. Vip-paviljonki tuntui olevan aiempia vuosia täydempi tribaalitatskaisia idiootteja (miehillä vähän läskit mutta periaatteessa aika bodatut, palaneet ylävartalot, naiset näytti Red Bull -sponssitytöiltä) – mutta suurelta osin toiminta ja tarjoilu yhtä hanskassa kuin ennen. Ennen keikkaa tuli annettua jokin livehaastattelu jollekin kanavalle, mutta aktiiviselle venttailullekin jäi aikaa. Poets Of The Fallin lopeteltua rantalavalla hiippailimme lavalle – ja keikka oli aaeeevan mahtava. Settiä sotkettin tänän niin, että jo alkupuolelle ripoteltiin vähän balladimaisempaa matskua – epätyypillinen festarisetti muta käsittääkseni menestyksekäs! Muuten ehdin hiukan katsomaan Jonnaa ja Hanoita, toiset kehuivat Ristoa ja mitä nyt sattuivat näkemään. Iltamia jatkettiin ja vanhoja muisteltiin Börssin yökerhossa vanhojen tuttujen Kerkon ja Tommi Saarikiven kanssa. What a maaaarvelous party it was!

Miikka ja Kokkoset

Miikka ja Kokkoset

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja