Plink Plonk Festival, Tartto/Eesti 19.7.2008

Anssin frendi Johan lähti miksaamaan Nykäsen ollessa jälleen varattuna VHB:n kanssa – ja tällä kertaa Kaason ominaisuudessa varattuna olleen Paapun tuuraajana oli Essi Marila. Jokaisen paitsi Miikan Superseacat-lipussa luki “adult female” – go figure. Aikuisten naisten joukkomme otettiin Tallinnan päädyssä houstimme Aven toimesta hellästi vastaan (hei Ave!) ja bussimatka Tarttoon sujui joutuisasti. Hotelli Dorpat oli oikeastaan aika fänsi, ja koko Tartton keskusta pittoreski ja spirittiä täynnä – itseasiassa keskustorit olivat kirjavana larppareiden näköisiä torimyyjiä kauppaamassa kaikenlaista Hansafestivaalikrääsää.

Plink Plonk festivaalialue oli hieman Koffin puiston oloinen nurmikkomäki ja paikalla soitteli kamoja viedessä Eestiläinen yhden miehen eklektinen Pastacas-orkesteri ja pelipaikalle palatessa jokin italialainen postrock-bändi, joiden bpm:t oli kuin quaaludeja nappailleen sniperin. Kaikilla oli soittimia lukuunottamatta lainakamat alla, joten soundcheck oli hektinen ja sekava. Itse keikka olikin omalta ja Paatelaisen osalta aikamoista varaosamiekkailua – ja vireet olivat mitä olivat kun heinähelteillä kitaroiden kaulat vääntyivät kuin Ronaldon vaparit ylänurkkaan. Mutta pois marina – hauskaa oli ja kiitoksia tuli! Japanin ihme Mono esitti illan pimetessä mahtavaa sonicyouthmaista taidenoiseaan varsin hurmaavasti – mutta meikäläisen ajoittainen tinnitus teki pikapaluun ja sitten olikin jo kiire pois alueelta. Afterparty Gen Klubilla (tms) oli mahtava DJ:n soittaessa todella eklektista shittiä ilmeisesti eestiläisistä karaoketallenteista vanhoihin Kula Shaker -hitteihin.

Kotimatka sujui rauhallisesti.

Ja hei – tuollon kuvii tähänastisista keikoista: http://www.facebook.com/album.php?aid=30112&l=0190f&id=543071842

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja