Qstock, Oulu 26.7.2008

Täällä oli kaikki samat bändit kuin viimeksi, ainakin PMMP ja Lapko, ja vielä samassa järjestyksessä. Eiköhän nuoriso juonut tänäkin vuonna muistinsa niin että voidaan taas ensi vuonna tulla. Tai parempi että muistavat koska keikka oli aivan mielettömän hyvä. “Se sitä ja se tätä” taisi mennä jo aika hyvin jopa. Muutaman biisin kävin kattomassa Staminaa ja oli aika hyvä.

Alkuillasta käytiin siinä AIVAN SAATANAN HYVÄSSÄ intialaisessa jonka nimi oli aika varmasti New Bombay. Sen ruoka oli niin hyvää, että kaikki oli jotenkin harrastunnelmaisina siinä annostensa äärellä, ja vähän itkettikin. Terhin Bombay Sapphire -lassi oli kait tosin aika friikki makuelämys ensikertalaiselle.

Perinteisessä karaokessa meikkis lauloi auttavasti Careless Whisperin, ja Kössin kanssa vielä Stairway To Heavenin. Tupu ja Paapu saivat tietenkin ravintolan värisemään monilla klassikkotulkinnoillaan, mutta pankin räjäytti ehkä sittenkin Kössi Hey Judella, johon yhtyi lopulta koko Oulu.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja