Woodoo, Imatra 30.4.2009

Imatran WooDoo Night oli sisustukseltaan sellainen Backsliders-henkinen punamusta yökerho, ja terassilla päivystävä bissekomitea varmaan olikin slaikkareiden entinen kiertuehenkilökunta. Muita live-esiintyjiä mainonnan perusteella Maj Karma ja Mokoma, logo Goottiskriptiä ja niin poispäin.

Kaikesta hevikliseisyydestä viis – alakerran lava oli hyväsaundinen ja tilava ja banjokin saatiin vireeseen.

Päivän omituisin yllätys oli kuitenkin baarin yläkerrasta löytynyt vimpan päälle remontoitu kaksikerroksinen loft-asunto (kts. kuva), johon bändi majoitettiin. Miltsin nahkasohvien lisäksi lukaali sisälsi neljä makuuhuonetta, jacuzzin (Antti kävi), saunan, takan, biljardipöydän, parvekkeen ja mukiinmenevää parmesaanikanalasagnea. Go figure.

Keikkaa odotellessa ja dj:n teknohittistä musamakua ihmetellessä oli hivenen huoli että mitä tästä nyt tulee, mutta hyvä tuli. Yleisö lauloi mukana kuin Tammerkosken sillalla ja biisijärjestys oli liki nerokas (toisin kuin Seinäjoella). Thank you!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja