Ilosaarirock, Joensuu 17.7.2009

Ilosaarirockin esiintymisajankohdaksi oli määrätty ennen varsinaisten festarien alkamista pidetyn Sulo-klubin ison teltan pääslotti. Sama lentokonehangaari oli aikanaan käytössä päräyttävällä Provinssirockin 2008 keikallamme, joten venue ainakin kohdallaan. Bussimatkalla tuli vielä tietoja mahdollisesta aikataulumuutoksesta Maria Menan konemyöhästelyjen vuoksi, mutta lopulta 00.30 showtime piti.

Ennen omaa keikkaa ehdin hivenen katsoa Reginaa ja Anna Järvistä – mainioita molemmat. Ja niin oli oma keikkakin! Hyvä niin, sillä YleX striimasi koko show’n livenä nettiin (ja siellä se on Areenassa kuukauden ajan katsottavana). Meikkis vähän mogaili muutamia biisinvälejä ja kuuntelu lavalla oli melkoisen kaoottinen, mutta kaikki tuntui soittavan jotenkin aivan vitun hyvin, ja varsinkin Kokkosen siskot loistivat. Ja se yleisö, se yleisö!

Keikan jälkeen hierottiin tuttavuutta ja pohjoismaista yhteistyötä dokauksen saralla Anna Järvisen yhtyeen sekä Anna Järvisen kanssa ensin bäkkärillä ja lopulta Kimmelin yökerhon loosissa. Dom var jävla mysiga och helt sikanaissiga svennisarna – HEJ O TACK FÖR ALLT!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja