Virgin Oil, Helsinki 25.9.2009

Virgin Oil – kappale kauneinta muuta Suomea keskellä Helsinkiä. Tässä mestassa on semmoinen outo piirre, ettei sinne koskaan päädy ellei itse ole keikalla. Siitä ja ehkä sisustuksestaan johtuen tunnelma on ehkä sellainen hivenen turkutamperetyyppinen, ainakin epätavastiainen. Ja siis hyvässäkin mielessä, sillä loppuunmyydyssä yleisössäkään ei tuntunut olevan ketään, joka olisi koskaan edes käynyt treffeillä rokkipoliisin kanssa. Sanalla sanoen aivan mielettömän hieno keikka – ja uusi “Hautojen yli” -veisukin sai ensi-iltansa. En tiedä menikö se vielä ihan nappiin, mutta loi ainakin suspensea kokonaisuuteen, joka muuten oli silkkaa yleisön suosiossa vellomista ja yhteislaulatusta. Anssi oli ikävä kyllä vuoteen omana, joten Tommi paikkasi.

Suurkiitos aivan järkyttävän ihanalle yleisölle!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja