2010: Musiikkia, Vauvoja

Hei ja kiitos menneestä vuodesta!

SMG:n nolkytluku huipentui peräti kolmella julkaisulla: Viidentenä studioalbumina kuulijoille tarjoiltiin keväällä Palatkaa Pariisiin!, syksyllä koko ura niputettiin Näin minä vihellän matkallani -kokoelmaksi ja taustabändi-tuottaja-solisti-taustalaulu-tehtävissä SMG esiintyi koko retkueen vahvuudella Onnen Laulut -kokoelmalla.

Keikat oli ainakin yhtä hienoja kuin ennenkin, ja jopa Teostopalkinto- ja Emma-ehdokkuuskin lohkesi (Emmathan nyt on virallisesti vielä jakamatta mutta “vuoden yhtye” -titteliä lie turha sentään odottaa) 2010 on jo startannut parilla keikalla, joista Pieksämäki oli OK ja Jyväskylän Lutakko taivaallinen. Niin näillä kuin jäljelläolevilla (Turku, Tampere, Hyvinkää) keikoilla kitaraa ja koskettimia soittaa Tommi Saarikivi, paikaten isyyden iloihin valmistuvaa Kössiä. Yhtälailla paksuna on myös Terhi, joten Helmikuun puolella pannaan peli poikki ja varmaan palaillaan lavoille sitten kesän jälkipuoliskolla.

Kuudennen studioalbumin kaikki aikataululliset ja taiteelliset suuntaviivat ovat vielä täysin hataria, haalealla lyijykynällä tehtyjä. Katotaan miten käy! J

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja