Tampere – Turku, 29.-30.1.2010

Tampereen ja Turun klubit olivat kuulemma loppuunmyydyt, joten kohti Muuta Suomea lähdettiin iloisin ja odottavaisin mielin! Kössi jäi käkkimään Kumpulaan ja Tommi tuli taas paikkaamaan.

Tampere eka: Palatkaa Pariisiin! -rundin YO-talon keikka on vakiinnuttanut k.o. talon aseman yhtyeen lempikeikkapaikkana, on Klubi kuitenkin ihana myös! Soundcheckin jälkeen Very Special Guest Ilmari teki omansa, sitten otettiin kieppi alakerran saunassa, ja tämän jälkeen useimmat ehtivat vielä hotellillekin (Holiday Inn siinä korttelin päässä Pakkahuoneesta). Itse ehdin takaisin juuri katsomaan Ilmarin keikan viime metrit – tällä kertaa Antti rummuissa ja Miikka bassossa. Hallelujaa!

Oma keikka oli ihastuttava – Anssi on ruvennut soittamaan Hautojen yli -kappaleessa ihan semmosta etnofuusiota – Paul Simonia ilman Garfunkelia. Ilmari pomppasi lavalle tamburiinin kanssa Casablancaan ja MMKK:hon, sekä pasunistiksi Kaikkiin nuoriin tyyppeihin ja encoreen Joisin viskin ja nousisin. Awesome! Voi sitä halailun määrää!

Sitten blaa blaa hotelliaamiainen väsyneenä roudaamaan blaa blaa Turkua kohti bensistauko blaa blaa kamat pystyyn Klubille blaa blaa artistisafka ja soundcheck jaada jaada.

Ilmari esitti flunssaisena ja kurkkukäheisenä ihan mahtavan setin, ja pääsinpä minäkin yhteen biisiin fiittaamaan banjon varressa. (Jos et vielä omista pohjolan Ilmarin “Enkä mä rakasta ketään” -klassikkoa, marssi äkkiä kauppaan se ostamaan – vaikka periaatteessa pelisi on jo menetetty, olet pihalla kuin lehtiroskis musiikkiskenestä ja ystäväsi nauravat sinulle hyväntahtoisesti selkäsi takana ja pudistelevat päitään. Mutta osta se silti) SMG-setti oli kyllä ihan tajuton kanssa – tai siis yleisö oli. Kiitos kiitos kiitos kiitos!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja