Ipanapa 3

Ipanapa 3Joel Melasniemen Ja Terhi Kokkosen hengentuotos “Alabasteri-orkesteri” julkaistaan 17.11. Ipanapa 3 -kokoelmalla – jolla Lasse Kurjen tuottamalla levyllä kuullaan myös Miikka Paatelaisen veijarimaisia kitarasävyjä.

Erilaisia virtuoosimaisia muusikkoeläimiä vilisevä kappale edustaa harvinaista, rytmi- ja lastenmusiikin mullistavaa banjofunk-tyylisuuntaa. Se kertoo Manaatti-basistin, Vompatti-pianistin, Mangusti-basistin ja unettoman siilinpoika Anteron tarinan – opettaen siinä sivussa perheen pienimmätkin synkopoivien rytmien iloihin!

HELPPO KUUDES LEVY:

Marraskuun vikat viikot on varattu Finnvoxilta ja jonkinlainen nippu biisejä olemassa. Näistä tarkemmin tuonnempana. Pääsee taas kirjoittelemaan studiopäiväkirjoja tänne – Exciting! 11.12. on perinteinen joulukeikka Tavastialla – siellä varmaan pääsee ensikuulemaan jotain matskua!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja