Manner kaupoissa

Hello music lovers! SMG:n hartaasti odotettu uutuusalbumi Manner on tänään kaupoissa – ja jo eilen iTunesin ykkösenä! Juhlistaaksemme uutta alkua yhtyeelle ja koko internetille päätimme vihdoin uusia koko kotisivujemme rakenteen. Epämääräisten toiveidemme mukaisen lay-outin ja navigoinnin suunnitteli ja toteutti Aki Karlsson (aplodit!) – ja nyt, niinkuin Hesaria uudistaessa konsanaan, toivomme hukkuvamme palaute-, korjausehdotus ja marmatusryöppyyn – let it flood!

Studio- ja keikkapäiväkirjat ei pitkällä tähtäimellä katoa mihinkään, foorumia varmaan yritellään parannella, jossain vaiheessa ja ensi viikolla tohon yläpuolelle (ja Voicelle!) ilmestyy Kaunis Marjaana -video. jne jne jne.

Mutta siis: Manner kaupoissa! Waaaah! Neljä tähteä jo Soundissa, Keskisuomalaisessa ja Demissä. Osta rakkaallesi! Ja ensi maanantaina in-store keikka Levykauppa Äxässä. About 16.30. Lyhyt setti, paska äänentoisto ja törkeen hyvä meininki!

Palaillaan,
J

ps. Lutakko, Rytmikorjaamo – me käytiin eilen treenaamassa ihan teitä varten!

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja