EI PANIIKKIA – SINGLE & VIDEO ENNAKKOON

Twin Peaksia lainataksemme: It’s happening again! SMG julkaisee 29.11. jälleen yht’aikaisesti sekä uuden singlen, että sitä kuvittavan aivan sairaan stailin videon.

Kuolematonta taidetta

“Ei paniikkia” on ladattavissa, streamattavissa ja radiosta kinuttavissa huomisesta lähtien.

KUOLEMATONTA TAIDETTA:

Videon on jälleen leikannut, ohjannut, kuvannut  ja käsikirjoittanut renessanssitumpelot Kokkonen & Melasniemi. Terhin ja Paapun lisäksi taivasta ja maata, yleisurheilua, elämää ja kuolemaa käsittelevällä videolla joraavat Katja-Maria Taavitsaisen koreografioimina lahjakkaat, mahtavat ja väsymättömät Iiris Laakso, Tiia Kasurinen, Amel Sihvonen, Naima Sihvonen, Corinne Mustonen & Saila Pönkä – sekä tietysti itse Katja-Kattilainen. Aplodeja!!! Kakkoskamerassa hääri yhtälailla lahjakas, mahtava ja väsymätön Jukka Moisio! Lisää aplodeja!!!

Ja koska ensi-iltaa ei voi kuvitella ilman ennakko-ensi-iltaa, vuosimme videon ensi-esitykseen Radio Suomipopille ja Neloselle. Menkääpä yytsimään se vaikka tänne. Ja jakakaa somessa niin että internet natisee liitoksissaan ja lopulta räjähtää.

Keikat

22.06. Valtteri Festival, Tampere
27.06. Tavastia, Helsinki
28.06. Haapavesi Folk, Haapavesi
29.06. Provinssi, Seinäjoki
05.07. Jyväskylän Kesä, Jyväskylä
07.07. Ruisrock, Turku
27.07. Qstock, Oulu
28.07. Vaasa Festival, Vaasa
28.07. Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
04.08. TBA
17.08. TBA
 


Kaikki keikat ›

Uutiset

Keikkapäiväkirja